Opskrift på Mexicansk pastafadNemt bagt pastafad med en lækker Mexicansk smag. Du kan bruge købt tacokrydderi eller blande det selv. Du kan bruge rester af grøntsager, hvis du har nogle i køleskabet, som du gerne vil have brugt.
100gcheddarost, grana padano, eller revet mozzarella
100gmozzarella
3forårsløg
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210 grader.
Hak løgene, og steg dem ved middel varme til løgene er klare. Tilsæt hakket oksekød, hakket hvidløg samt rød peberfrugt i tern, og steg videre til kødet er brunet af.
Tilsæt derefter tacokrydderi, og svits det med i et par minutter, inden du tilsætter Majs, bønner, hakkede tomater, fløde samt bouillon. Bring det i kog og skru ned for varmen, kom salt og peber i og smag det til.
Kom den ukogte pasta i et stort fad. Hæld til sidst saucen hen over, og rør rundt i fadet, så saucen bliver jævnt fordelt og blandet med den ukogte pasta.
300 g pasta
Dæk fadet til med staniol, og sæt det i ovnen i 50-60 minutter, eller indtil pastaen er færdigtilberedt.
Fjern staniolen fra fadet, drys med stykker af mozzerella og revet cheddar, og sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter eller til osten er smeltet.
100 g cheddarost, 100 g mozzarella
Tag fadet ud, drys med hakket forårsløg og server med grøntsager, en salat eller et brød til.