Opskrift på butterdejssnegle med skinkeSmå snegle af butterdej med parmaskinke og ricotta. De er nemme at lave, og så er de de perfekte små hapsere til studenterkørsel, picnickurven eller madpakken.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 24stk
Ingredienser
275gbutterdej, i rulle, fersk
125gricotta
Salt
Peber
1spskoregano
6skiverparmaskinke
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Rul butterdejspladen ud, og smør den med ricotta.
Drys med salt, peber og oregano, og fordel skiverne af skinke i et lag ovenpå.
Rul dejen sammen som en roulade fra en af de lange sider.
Skær dejen ud i cirka 1 cm tykke skiver, og læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pensel sneglene med sammenpisket æg.
Bag sneglene ved 200 grader almindelig ovn i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde. Server dem lune eller afkølede.
Noter
Prøv også at lave dem med andet fyld, for eksempel:
Butterdejssnegle med flødeost
Butterdejssnegle med oliventapenade
Butterdejssnegle med pesto
Butterdejssnegle med feta
Eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænsen for hvad du kan komme i.