Opskrift på butterdejspakker med asparges og skinkeButterdejssnacks kan serveres som en appetizer, en let forret eller som en eftermiddagssnack. Disse butterdejspakker med asparges og skinke samt ricottaost er også gode at have med i picnickurven eller i madpakken.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 12stk
Ingredienser
275gbutterdej, en rulle, fersk
125gricotta
Salt
Peber
6skiverparmaskinke
24grønne asparges
Parmesan, kan undlades
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Rul butterdejspladen ud, og skær den over på midten. Del hvert stykke i 6 cirka lige store firkanter. Læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bland ricotta med salt og peber, og smør det ud på butterdejsfirkanterne.
Skær skinken over på midten, og læg et halvt stykke skinke på hver firkant. Vask aspargesene, og knæk de seje ender af. Læg to asparges på hver firkant ovenpå skinken.
Luk de to spidser mod hinanden. Tryk dem godt sammen. Pensel butterdejen med et sammenpisket æg.
Bag butterdejspakkerne i ovnen i 15-18 min ved 200 grader almindelig ovn til de er gyldne og sprøde.
Server butterdejspakkerne lune, eventuelt med lidt revet parmesan på toppen.