Opskrift på grøn salat med avocado og hindbærNem og lækker salat med hindbær, avocado og mandler på toppen samt en nem olie/eddikebaseret dressing. Den er perfekt som tilbehør til sommerens grillmad hvad enten det er kød, fisk eller fjerkræ du serverer.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 0 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
150ggrøn salat
2avocadoer
100ghindbær
25gmandler
Dressing:
2spskolivenolie
1spskæbleeddike
½tskhonning
¼tsksalt
Peber
Sådan gør du
Pisk alle ingredienserne til dressingen godt sammen.
Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem derefter groft.
Vask salaten og bræk den i mindre stykker. Skær avocadoen i tern, og vask hindbærene.
Anret salat, avocado og hindbær på et fad, og fordel dressingen over. Drys til sidst de hakkede mandler hen over, og så er salaten klar til servering.