Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Indisk Raita
Opskrift på indisk raita
Nem frisk dip/dressing af yoghurt med agurk og mynte! Den er god til indisk mad og til forskellige kødretter med både svinekød, oksekød og lam.
Forb. tid
3
minutter
min
Tilb. tid
2
minutter
min
Samlet tid
5
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
2 ½
dl
yogurt natural
¼
agurk
1
fed
hvidløg
½
citron
,
saften
Salt
Peber
1
spsk
frisk mynte
Sådan gør du
Hak agurken fint og bland sammen med yogurt, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.
2 ½ dl yogurt natural,
¼ agurk,
1 fed hvidløg,
½ citron,
Salt,
Peber
Hak mynten fint, og bland i dressingen, smag til med citron, salt og peber indtil du synes den er god. Stil i køleskabet indtil servering.
1 spsk frisk mynte
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
42
kcal
Kulhydrater:
4
g
Protein:
2
g
Fedt:
2
g
Mættet fedt:
1
g
Kolesterol:
8
mg
Natrium:
29
mg
Kalium:
131
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
3
g
A-vitamin:
86
IU
C-vitamin:
3
mg
Calcium:
80
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere