Opskrift på grønkålschipsLækre og sprøde ovnbagte grønkålschips med olie, salt og peber. De smager fantastisk som snack eller som topping på suppe. Derudover er de både nemme og hurtige at lave. Husk at lav rigeligt, for de forsvinder hurtigt.
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 30 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
150ggrønkål
2spskolivenolie
Flagesalt
Peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Vask grønkålen godt, skær stilkene fra, og tør grønkålen i et rent viskestykke.
Bræk grønkålen i mindre, mundrette stykker, og vend dem i olivenolie.
Fordel grønkålen på en bageplade med bagepapir, og drys med peber og flagesalt.
Bag grønkålen ved 160 grader varmluft i cirka 10-15 minutter.
Hold godt øje med chipsene, og tag dem ud når de er sprøde.
Lad dem køle af et øjeblik, og så er de klar til servering.