Her får du vores opskrift på en lækker og smagsfuld ret lige som du kender den fra den lokale Kinesiske. De smager rigtig godt og tager under en halv time fra du starter til der står mad på bordet.
Start med at forberede saucen. Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes sammen. Smag det til og stil det til siden.
Grøntsagerne forberedes. Guleroden skælles og skæres i tynde strimler. Løget pilles, deles i 2 og skæres i tynde skiver. Peberfrugten renses for kerner og skæres derefter i tynde strimler. Broccolien deles i mindre buketter.
Pil hvidløgene og hak dem. Den friske ingefær skrælles med en ske og den rives fint.
I en gryde bringes vand i kog, og æggenudlerne kommes i. Kog dem efter anvisningerne på posen. Når de er færdige hældes de op i en si eller et dørslag. Lad vandet dræne fra.
Samtidig med at nudlerne koges, varmes olien op i en stor pande eller i en wok. Ved høj varme svitses nu først gulerødderne et minuts tid, derefter tilsættes peberfrugterne og svitses med i et par minutter.
Kom de grønne bønner, samt den fint revne ingefær samt hvidløg i panden og svits det med i et minuts tid. Tilsæt broccolibuketterne og svits dem med i et par minutter.
Kom de forkogte nudler i panden og skru lidt ned for varmen tilsæt saucen og vend nu det helt forsigtigt rundt, så saucen fordeles. Varm retten igennem, smag den til, og server den straks.