Opskrift på konfektjuletræer med marcipan og nougatStykker af marcipankonfekt med nougat indeni formet som små juletræer, der er pyntet med chokolade og krymmel. De smager skønt og så er de nemme at lave. Børnene kan sagtens hjælpe til med denne opskrift, og større børn kan lave dem selv.
Forb. tid 20 minuttermin
Tilb. tid 0 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 16stk
Ingredienser
200gmarcipan
100gblød nougat
100gmørk chokolade
Krymmel
Sådan gør du
Del marcipanen i 2 dele, og form dem til 2 rektangler, der er cirka 4 cm høje og 5 mm tykke.
Skær nougaten i tynde skiver (brug en ostehøvl), og fordel den ovenpå det ene stykke marcipan. Læg det andet stykke marcipan ovenpå.
Skær nu konfekten i trekantede stykker, så du får en masse trekantede juletræer på cirka 4 cm. Begynd i en af de korte ender på rektanglet, og skær hele tiden på skrå den modsatte vej hver gang, så du får trekantede stykker.
Smelt chokoladen i et vandbad, og pensel hvert juletræ med chokolade.
Pynt juletræerne med krymmel.
Opbevar konfekten køligt i en tætsluttende beholder eller kagedåse.