Start med at varme sous vide badet op til 90 grader
Skær kartoflerne til i cylinderform ca. 5 cm i diameter og 4 cm høje. Det er selvfølgelig med at få så mange fondanter som man kan, der er ingen grund til at spilde en masse. Gem alt du skærer fra og lav evt. Kartoffelsuppe ud af det.
Kom kartoffelfondanterne i koldt vand i ca. 5 minutter for at fjerne overskydende stivelse. Tør dem derefter grundigt af i et viskestykke eller i køkkenrulle.
Varm olien op på en pande. Steg nu kartoffelfondanterne på den ene side i 6 - 7 minutter ved middel varme til de har fået en gylden og sprød overflade. Vend fondanterne, tilsæt smør, timian, rosmarin samt hvidløg og steg dem yderligere 3 - 4 minutter, øs smør samt krydderurter over undervejs.
Tilsæt hønsefond til panden og lad simre et par minutter så alt smag fra panden kommer med. tag fondanterne op og kom dem i en vakuumpose, slut af med at hælde pandens indhold i posen, vakuumer og forsejl posen.
Nu skal posen i sous vide badet i 90 minutter. Når tiden er gået tages posen op og fondanterne tages forsigtigt ud og placeres på en tallerken. Gem evt. bouillonen fra posen til sauce.
Varm olie op på en pande og steg fondanterne sprøde i overfladen igen og server dem rygende varme. Dette trin kan springes over, men jeg synes nu det er rart at de er lidt sprøde i overfladen.