Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Ristet spidskål med sprød jamón og parmesan
Cremet og smagfuldt tilbehør til kylling eller kødretter
Samlet tid
6
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
1
stk
spidskål
4-6
skiver
jamónskinke
1
dl
parmesan
,
revet
3
spsk
olivenolie
salt og peber
,
efter smag
2
fed
hvidløg
,
groft hakket
Sådan gør du
Start med at rense spidskålet. Skær det igennem på langs, og skær det derefter i skiver af ca. 1 cm.
Varm en pande op og tilsæt 1 spsk. olivenolie, steg jamónskiverne til de er gyldne og sprøde. Stil dem til siden.
Varm resten af olivenolien op på en stor pande og tilsæt spidskål og hvidløg, rist det ved middel varme i ca. 10 minutter.
Tag den sprøde jamón frem og bræk den i mindre stykker, tilsæt 3/4 dele samt 3/4 dele af parmesanen til spidskålen og bland det godt sammen.
Kom det hele op i en skål og drys med det resterende parmesan og jamón. Server med det samme.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere