Opskrift på bagt fyldt græskar med oksekødNem og lækker halloween aftensmad med helt bagt hokkaido græskar med fyld af mexicansk oksekød med bønner og gratineret med ost på toppen. Server med en god salat til.
Vask græskarene godt, skrub dem eventuelt med en skuresvamp. Skær toppen af og fjern kerner og trevlerne i midten.
Opvarm olivenolien på en pande. Hak løg og hvidløg fint, og steg det i olien til løgene bliver klare. Tilsæt hakket oksekød og brun det af. Tilsæt herefter spidskommen, koriander og paprika, og herefter oksebouillon og tomatpure til panden. Lad saucen koge ind indtil næsten alt væsken er forsvundet, og tilsæt så kidneybønnerne.
Fyld kødfyldet i hulrummet på græskarene.
Skær mozzarellaen i mindre stykker og fordel den ovenpå kødfyldet.
Sæt låget på, og bag græskarene i ovnen ved 180 grader varmluft i 45-60 minutter eller indtil græskaret er mørt når du stikker i det.
Server straks eventuelt med en grøn salat. Skær græskarene ud ved bordet.