Opskrift på pastafad med hakket kylling og porreNem opskrift på familievenligt pastafad med kylling, porre og peberfrugt. Det er en dejlig hverdagsret, da man kan forberede fadet, og så passer maden sig selv i ovnen indtil spisetid. Server med gnavegrønt, en grøn salat eller et madbrød.
Skær bacon i tern, og steg dem næsten sprøde på en pande. Tilsæt herefter hakkede løg og presset hvidløg, og steg ved middel varme til løgene er klare. Tilsæt hakket kylling, og steg videre til kødet er brunet af. Tilsæt salt, peber og oregano.
Fordel den ukogte pasta, kyllingefyldet fra panden, peberfrugt i tern, porre i tynde skiver, hakkede tomater, piskefløde og bouillon i et ovnfast fad. Vendt det lidt rundt, så det bliver jævnt fordelt, og pastaen er dækket af væsken.
Dæk fadet til med staniol, og sæt det i ovnen i 50-60 minutter, eller indtil pastaen er færdigtilberedt.
Fjern staniolen fra fadet, drys med revet parmesan og sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter eller til osten er smeltet og gylden.
Tag fadet ud, drys med hakket persille. Nu er pastaretten klar til servering. Server med grøntsager, en salat eller et brød til.