Steg baconen sprød på en pande eller i ovnen. Når den er sprød lægges den på fedtsugende papir for at dryppe af.
Pisk æggene sammen i en skål. Tilsæt piskefløde, salt og peber og pisk det godt sammen.
Bræk enden af de grønne asparges, og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Hak løvstikke fint.
Kom olie (eller baconfedt) på panden og varm den op til middel varme. Hæld æggemassen på panden og fordel asparges og løvstikke ud over æggekagen.
Skru ned for varmen og læg evt. låg på æggekagen. Bag den færdig under låg i 20-25 minutter. Alternativt kan du stille æggekagen i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til den er færdigbagt og gylden. Husk at bruge en pande, der kan tåle at gå i ovnen hvis du vælger den metode.
Når æggekagen er færdigbagt, pyntes den med de sprøde baconskiver og der klippes masser af purløg ud over.