Opskrift på pizza med kødbollerDenne pizza med kødboller er en af vores yndlingspizzaer herhjemme. Det er en dejlig hjemmelavet pizza med oksekød, ost, peberfrugt, rødløg og masser af god smag. Det er en pizza, som både børn og voksne elsker at spise, og så er den nem at lave og med simple men gode ingredienser.
Lav dejen som beskrevet i opskriften i linket i ingredienslisten. Når dejen er klar, rulles eller trykkes den ud til pizzastørrelse. Dejen giver 3-4 pizzaer alt efter størrelse.
Alle ingredienserne til kødbollerne røres grundigt sammen. Form farsen til små kødboller på ca. 2-3 centimeter i diameter.
Fordel pizzasaucen ud over bundene.
Bræk mozzarellaen i mindre stykker, og fordel det på pizzaerne, efterfulgt af parmesanen.
Fordel derefter kødbollerne ud over pizzaerne, efterfulgt af en løg skåret i tynde skiver og peberfrugt skåret i tynde strimler.
Drys hver pizza med ca. 1 tsk tørret oregano og et drys salt.
Bag pizzaerne en af gangen på en varm bagesten eller bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. I en varm pizzaovn skal den have 1-2 minutter, husk at vende den jævnligt.