Opskrift på grillede løgLøg på grillen bliver søde og bløde, og er perfekt som tilbehør til grillmaden hvad enten det er kød, fisk eller en vegetarmiddag. Vi pensler løgene med olivenolie blandet med salt, peber og timian, det giver en skøn smag til de grillede løg.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
8løg
4spskolivenolie
2tskfrisk timian
1tsksalt
Peber
Sådan gør du
Grillen forvarmes til 220 grader sat op til direkte/indirekte varme. - Vær opmærksom på at tilberedningstiden afhænger af løgenes størrelse.
Star med at pille løgene og del dem i halve. Smør dem ind i en smule olie.
I en skål blandes resten at olivenolien sammen med finthakket frisk timian, salt samt peber efter smag.
Kom løgene på grillen over direkte varme og grill dem på begge sider til de har fået en gylden farve.
Flyt løgene til indirekte varme og pensel dem med olien med timian. Kom låg på grillen og tilbered løgene i ca. 25 minutter, eller til de er møre. De kan pensles flere gange undervejs. Hold øje med dem under tilberedningen, så du ikke brænder på og bliver sorte. - Alternativt kan løgene også pakkes i folie sammen med en klat smør og friske krydderurter.
Når løgene er færdige og møre tages de af grillen og serveres med det samme.