Opskrift på fyldte snackpebre med flødeostFantastiske små snacks med mini snackpebre fyldt med ost og omviklet med sprød bacon. De er nemme at lave, og kan serveres som en snack eller som tilbehør til andet grillmad.
Grillen forvarmes til 200 grader sat op til indirekte varme.
Snackpebrene skylles, deles på langs og renses for kerner.
I en skål røres flødeosten med hakket persille og fintrevet hvidløg, der smages til med salt og peber efter smag.
Fyld de halve peberfrugter med flødeost til kanten, derefter vikles en skive bacon omkring.
Snackpebrene kommes på grillen og tilberedes nu ca. 20 minutter, eller til baconen er blevet let gylden og sprød.
Peberfrugterne tages af grillen og serveres med det samme.
Noter
Prøv også at fylde mini snackpeber med hvidløgsost, pikantost eller anden flødeost med smag. Så behøver du ikke tilføje hvidløg eller friske urter selv.