Sprøde og lækre hjemmelavede kyllingenuggets, som ungerne elsker!
Antal 4personer
Ingredienser
4kyllingefileter
2dlhvedemel
1spskløgpulver
2tskhvidløgspulver
1tskpaprika
2tsksalt
4æg
250gcornflakes
fritureolie , eller olie til stegning på pande
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne ud i passende størrelse. Vi laver dem ca 1-1,5 cm i tykkelse.
Bland hvedemel, løgpulver, hvidløgspulver, paprika og salt sammen i en dyb tallerken.
Slå æggene ud i en anden tallerken og pisk dem godt sammen med en gaffel.
Knus cornflakes i en pose og hæld dem ud i en skål.
Vend først kyllingestykkerne i mel og krydderier, så i æggemassen og til sidst i de knuste cornflakes.
Opvarm fritureolie til ca 160 grader i en fritøse. Hvis du ikke har det, kan du bruge en gryde med olie eller stege dem på panden i olie.
Kom kyllingestykkerne op i den varme olie, ca 8-10 stk af gangen, og steg dem til de er gyldne og sprøde ca 6-8 minutter. Skær en nugget over og tjek om de er gennemstegte inden du tager dem alle op.
Noter
Server evt. Med en lækker karrydressing og en dejlig salat.