Opskrift på mexicanske tacosNem opskrift på hjemmelavede mexicanske soft tacos. Det er helt flade brød, som du kan bruge til at fylde med oksekød, kylling og grønt eller brug dem til at lave små quesadillas eller andet mexicansk mad.
Lav dejen på røremaskine eller i hånden, den skal bare røres sammen ikke æltes.
Kom mel og salt i skålen og bland det sammen. Tilsæt så olien, og derefter vandet lidt efter lidt mens dejen røres sammen. Måske skal bruge lidt mere eller lidt mindre vand alt efter typen af mel du bruger. Dejen skal samle sig, og blive jævn og glat, men den skal ikke være alt for klistret. Læg dejen på et meldrysset bord.
Del dejen i 12 lige store stykker.
Form dejstykkerne til boller, og dæk dem over med et rent viskestykke.
Opvarm en non-stick pande til middel varme.
Udrul dine tortillas en af gangen på et meldrysset bord. De skal udrulles meget tyndt, at du kan se igennem dem hvis du holder dem op mod lyset. Diameteren skal være cirka 15 cm når de er udrullede.
Læg din udrullede taco på den varme pande, og giv den cirka 1 minut til den bobler op og har gyldne pletter på undersiden.
Vend din taco pandekage om, og giv den cirka 30 sekunder på den anden side.
Pak den varme taco ind i et viskestykke, og udrul og steg den næste. Når den næste er færdig, lægges den ind i viskestykket ovenpå den første. Til sidst har du en hel stak bløde tacos, som skal ligge i viskestykket til de er kølet ned. Sådan bliver de ved med at være bløde.
Nu kan du servere dine tacos, eller gemme dem i en plastpose indtil de skal spises.