Nem opskrift på oksekød med tex mex krydderier, som er perfekt til oksekødsfyld i tortilla pandekager, i tacos eller i din tortillasalagne. Det er krydret og lækkert oksekød med smag af Mexico. Herhjemme er det et hit hos hele familien.
Opvarm olien på en pande, og brun oksekødet af ved middelhøj varme.
Tilsæt krydderiblandingen, og lad krydderierne stege med i 2 minutter.
Tilsæt tomatpure, og skru ned på lav varme.
Lad nu retten simre 5-10 minutter til væsken er kogt næsten helt væk. Rør ind i mellem, så det ikke brænder på.I mens kan du skære grøntsager ud eller forberede resten af måltidet.
Når væsken er kogt godt ind, er oksekødet klar til servering. Server som den er, eller drys med frisk koriander.
Noter
Du kan tilsætte grønt til din mexicanske oksekød hvis du har lyst. Tilsæt for eksempel rød peberfrugt i små tern eller majskerner. Det giver god smag, og er en god måde at få lidt ekstra grønt.