Opskrift på AnanassalsaNem salsa med ananas, tomat, peberfrugt, rødløg, chili, koriander og lime. Den er nem at lave, og perfekt tilbehør til din mexicanske mad. Du kan også servere den som en snack eller appetizer sammen med tortillachips og måske andre lækre dips.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 5 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
1ananas
3tomater
1rød peberfrugt
1rødløg
3spskfrisk koriander
½rød chili, eller efter smag
1lime, saften
½tsksalt, eller efter smag
Peber, efter smag
Sådan gør du
Skær top og bund af ananassen. Skær skrællen af og skær ananassen i tern på 0,5x0,5 cm. Kassér stokken i midten. Du skal bruge 250g ananastern til denne opskrift.
Skær tomater og peberfrugt i tern.
Hak rødløget.
Hak koriander og chili fint, og kom alle de udskårne ingredienser i en skål og bland det sammen.
Pres lime saft ud over salsaen, og krydder med salt og peber. Smag til undervejs. Det afhænger af sødmen på din ananas hvor meget lime du skal have i, så det er vigtigt at smage.
Når du er tilfreds med tilsmagningen, er salsaen klar til servering.