Nem opskrift på en helt klassisk broccolisalat. Det er en salat bestående af broccoli, rosiner, rødløg og solsikkekerner i en cremet dressing. Den passer perfekt til sommerens grillmad eller andre kødretter som du vil servere lidt lækkert tilbehør til.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 15 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
1broccoli
150gbacon, i tern
1rødløg
1dlrosiner
1dlsolsikkekerner
Dressing:
1dlcreme fraiche
½dlmayonnaise
1tsksød fransk sennep
1tskketchup
½tsksalt
Peber, efter smag
Sådan gør du
Bring en gryde med vand i kog. Del broccolien i små buketter, og kom dem i vandet når det koger. Lad broccolibuketterne koge i 1 minut, og hæld dem over i et dørslag, så de kan køle ned.
Steg baconternene sprøde på en pande, og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle, som kan suge overskydende fedt.
Hak rødløget fint.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål.
Kom de afkølede broccolibuketter, den sprøde bacon, hakket rødløg, solsikkekerner og rosiner op i dressingen og vend det hele godt rundt.
Server salaten med det samme, eller opbevar den i køleskabet indtil den skal spises.