Nem opskrift på verdens bedste kyllingefad på brun af grøntsager med en lækker flødesauce og en masse god smag. Skøn kylling i ovn som hele familien elsker at spise herhjemme.
I et ildfast fad kommes rødløg, gulerødder, kartofler, tomater samt hvidløg. Krydder med salt og peber samt tørret oregano. Kom olivenolien over og vend det hele godt rundt.
Kom det ildfaste fad i den forvarmede ovn, og tilbered nu grøntsagerne i ca. 25 minutter. Vend dem rundt et par gange undervejs.- Imens grøntsagerne tilberedes kommes vand, fløde, bouillonterning samt paprika i en gryde og varmes op.
Bland ingredienserne til marinaden og hæld den over kyllingebrysterne.
Når grøntsagerne har stået i ovnen i ca. 25 minutter tages fadet ud og den opvarmede fløde hældes i fadet. Placer kyllingebrysterne samt broccolibuketter ovenpå grøntsagerne og kom fadet i ovnen igen.
Nu skal fadet stå i ovnen i ca. 25 minutter, eller til kyllingebrysterne er tilberedt. Når der er ca. 5 minutter tilbage af tilberedningstiden drysses kyllingebrysterne med revet parmesan.- Der kan slukkes for varmluften hvis kyllingebrysterne begynder at tage for meget farve.
Når kyllingen er tilberedt, tages fadet ud af ovnen og drysses med frisk persille.
Server retten med et godt madbrød og grøn salat til.