Oksekød, rødløg, rød peberfrugt samt hvidløg tilsættes og svitses til kødet er brunet af og det meste af væsken er fordampet.
Derefter tilsættes tacokrydderi og svitses med i et minuts tid.
Hakkede tomater, bouillon, vand, majs samt sukker tilsættes, bring sovsen i kog og smag til med salt og peber.
Kom nu spaghettien i og skru ned for varmen, så det simrer. Spaghettien kan brækkes i mindre stykker hvis der er nemmere at arbejde med.
Nu skal der låg på gryden og så skal det simrer i 15 - 20 minutter eller til spaghettien er kogt aldente. Husk at røre rundt med jævne mellemrum, da det nemt brænder på. Der kan tilsættes mere vand efter behov under tilberedningen.
Når spaghettien er kogt færdig er retten klar til servering. Server i tallerkener. drysset med hakket frisk koriander.
Stil toppingen på bordet så folk selv kan drysse på.