Opskrift på nachos med kyllingDe bedste luksus nachos med kylling, cheddar og grøntsager. Serveres med hjemmelavet guacamole og salsa, og så har du det perfekte måltid til hverdag eller når der skal hygges lidt ekstra.
I en stor pande varmes olien op til middelhøj varme
Kyllingekødet og krydderiblandingen kommes på panden og brunes det godt af ved middel varme. Tilsæt derefter en dl vand samt tomatpure til panden og lad det simre ved middel varme til det meste af væsken er fordampet. Når kødet er færdigt tages det af varmen og stilles til siden.
I et ildfast fad fordeles tortillachips i bunden, fordel derefter kødet over, slut af med af drysse med cheddar og mozzarella.
Kom fadet i den forvarmede ovn i ca. 10 - 15 minutter til osten er smeltet. Når osten er helt smeltet tages fadet ud af ovnen.
Kom hakkede tomater og hakket agurk på som topping, og drys eventuelt med frisk koriander inden servering.