Pastaen koges efter anvisningerne på posen i velsaltet vand og drænes efterfølgende. Når pastavandet er sat over, laves saucen.
I en stor pande varmes olien op. Tilsæt smørret og smelt det i olien ved middel varme.
Hvidløg, skalotteløg samt chili tilsættes, lad det stege ved middelvarme i ca. 5 minutter.
Derefter tilsættes paprika, røget paprika, tomater, salt og sukker. Det svitses i et minuts tid under omrøring.
Rejer samt citronsaft kommes i, lad dem stege til med til tomaterne er kogt ud og saucen begynder at skille, det tager tager ca. 10 minutter. Kom persillen i og lad det stege yderligere 1 minuts tid.
Kom den kogte drænede pasta op i panden til saucen, og vend det hele grundigt rundt.
Smag retten til med ekstra salt, peber samt citron og slut af med at drysse lidt ekstra frisk persille ud over hvis du har lyst
Server anrettet i tallerkner eller i panden så folk selv kan tage for sig. Spis et godt madbrød til.