Nem opskrift på en lækker og velsmagende gryderet med pølser og grøntsager. Det er en børnevenlig ret, som kan serveres med ris, kogt pasta eller brød.
Kom baconen i gryden og svits den i ca. 5 minutter eller til den begynder at blive gylden.
Derefter tilsættes de hakkede løg, hvidløg, peberfrugt samt gulerødder til gryden. Svits det yderligere 5 minutter sammen med baconen. Derefter kommes paprika samt oregano i gryden.
Kom hakkede tomater, fløde, oksebouillon, salt, sukker samt peber i gryden. Kom låg på, og skru ned for varmen. Lad det simre under låg i ca. 20 minutter.
Kom derefter pølseskiverne i og lad dem simre med i ca. 10 minutter. Slut af med at komme ærterne i og lad dem simre med i ca. 5 minutter.
Smag pølsegryden til og server den med ris, kogt pasta eller et godt brød til.