Opskrift på lækre grønne madpandekager med spinat som man kan fylde med sit yndlingsfyld. Prøv det med krydret kødfyld, grønt vegetarisk fyld eller lækker varmrøget laks med salat.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 40 minuttermin
Trækketid 15 minuttermin
Samlet tid 1 timet
Antal 8stk
Ingredienser
1dlhavregryn
1dlmælk
3stkæg
150gspinat
1tsksalt
smør, til bagning
Sådan gør du
Kom havregryn i en skål, og hæld mælk hen over. Lad havregrynene trække i 10-15 minutter til de bliver bløde.
Tilsæt resten af ingredienserne oveni de bløde havregryn, og blend dejen godt med en stavblender indtil dejen er glat og jævn.
Bag pandekagerne på panden i smør (brug cirka 1/2 dl pandekagedej pr pandekage), de skal have 1-2 minutter på hver side ved middel varme til de er gyldne og gennembagte.