Lækker og børnevenlig aftensmad med pasta, kødboller og cocktailpølser i en smagfuld hjemmelavet tomatsauce. Smager endnu bedre end den velkendte dåse-version af retten.
Læg det hele i et fad med hvidløgsfed, og hæld olivenolie over grøntsagerne.
Krydder med salt og peber, og bag grøntsagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Rør rundt når halvdelen af tiden er gået.
Når grøntsagerne er møre og brankede blendes de sammen med bouillonen. Jeg blender det i gryden med en stavblender. Tilsæt sukker, kog saucen op, og smag til med salt og peber. Du må gerne tilsætte lidt ekstra salt, da spaghettien suger en del salt.
Færdiggørelse af retten:
Når saucen koger, tilsættes spaghetti og den koger 8-10 minutter direkte i saucen. De sidste 5 minutter af kogetiden tilsættes kødboller og pølser. Når spaghettien er færdigkogt, smages retten til med salt og peber, og serveres med parmesan og frisk persille på toppen.