Nem opskrift på cremet pastasalat med grøntsager, skinkestrimler og dressing
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
300gpasta
200gskinke, i strimler
2dlærter, frosne
2dlmajs
1stkrød peber
½stkagurk
15stkcherrytomater
Dressing til pastasalat:
2dlcreme fraiche
½dlmayonnaise, kan udelades for en lettere version
3spskketchup
1tsksalt
Peber, efter smag
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Det sidste minut hældes de frosne ærter ned til pastaen, og får et opkog. Hæld herefter ærter og pasta i en dørslag, og lad det dryppe af.
Mens pastaen koger, skæres peberfrugt, agurk og tomater ud i tern. Kom det hele i en skål sammen med majs, skinketern og den færdigkogte pasta med ærter.
Bland en dressing af creme fraiche, mayonnaise, ketchup, salt og peber. Vend dressingen i pastasalaten eller server den ved siden af hvis du foretrækker det.