Opskrift på lakridsmarengsNem opskrift på kyskager med smag af lakrids. De er lækre som en lille snack, som pynt på kager eller desserter eller som fredagsslik til hele familien. De tager ikke ret lang tid at lave, og så skal de bare tørre i ovnen.
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 1 timet
Samlet tid 1 timet15 minuttermin
Antal 50stk
Ingredienser
3æggehvider
140gsukker
4tsklakridspulver
Sådan gør du
Pisk æggehviderne helt stive på en køkkenmaskine eller med en elpisker.
3 æggehvider
Pisk fortsat mens du tilsætter sukker en skefuld af gangen. Pisk indtil marengsen er sej og helt blank. Rør så lakridspulver i.
140 g sukker, 4 tsk lakridspulver
Fyld marengsen på en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt små marengstoppe ud på bagepapir.
Sæt marengsene i ovnen, og bag dem ved 100 grader i cirka 60-75 minutter alt efter størrelse. Lad dem herefter køle helt ned, og opbevar dem i en lufttæt beholder.