Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Sunde bananpandekager
Opskrift på nemme og sunde bananpandekager uden mel
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal
10
stk
Ingredienser
2
stk
bananer
3
stk
æg
1
dl
havregryn
,
grov- eller finvalsede
1
tsk
bagepulver
1/2
tsk
vaniljepasta
,
alternativt kanel eller kardemomme
1
knsp
salt
10
g
smør
,
til stegning
Sådan gør du
Mos bananerne godt med en gaffel.
Kom æg, havregryn, bagepulver, vanilje og salt i, og rør dejen sammen med gaflen.
Varm en pande op til middel varme, og smelt lidt smør på panden.
Kom cirka ½ dl dej på panden til hver pandekage - du kan godt bage flere samtidig afhængig af hvor stor pande du bruger.
Steg pandekagerne et par minutter på hver side til de er gyldne og gennembagte.
Server for eksempel med skyr eller honning, frisk frugt og hakket chokolade.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
stk uden topping
Kalorier:
55
kcal
Kulhydrater:
7
g
Protein:
2
g
Fedt:
2
g
Mættet fedt:
1
g
Kolesterol:
51
mg
Natrium:
114
mg
Kalium:
110
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
3
g
A-vitamin:
111
IU
C-vitamin:
2
mg
Calcium:
36
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere