Lækre svampede muffins med masser af chokoladesmag og et strejf af appelsin. Du kan servere dem som de er til en god kop kaffe eller som en lækker dessert, for eksempel med en kugle vaniljeis til.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 20 minuttermin
Samlet tid 30 minuttermin
Antal 14muffins
Udstyr
Muffinsform
Ingredienser
175gsmør
250ghvedemel
250gbrun farin
60gkakao
1/2spskbagepulver
1tsknatron
1/2tskkanel
1tskrevet appelsinskal
1/4tsksalt
2,5dlkærnemælk
1dlkold kaffe, kan erstattes med vand
2tskvaniljeekstrakt
2æg
150gmørk chokolade
150g lys chokolade
Sådan gør du
Smelt smørret og lad det køle af.
175 g smør
Tænd ovnen på 190 grader almindelig over- og undervarme.
Kom mel, brun farin, kakao, bagepulver, natron, kanel, appelsinskal og salt i en stor skål, og rør godt sammen.
250 g hvedemel, 250 g brun farin, 60 g kakao, 1/2 spsk bagepulver, 1 tsk natron, 1/2 tsk kanel, 1 tsk revet appelsinskal, 1/4 tsk salt
Tag en anden skål og bland kernemælk, kaffe, vaniljeekstrakt og æg. Pisk det sammen og tilsæt det afkølede smør mens du stadig pisker.