Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Yorkshire Pudding
Den bedste opskrift på klassiske Yorkshire Puddings.
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Hviletid
30
minutter
min
Samlet tid
55
minutter
min
Antal
10
stk
Ingredienser
120
g
hvedemel
,
hvedemel
4
stk
æg
,
m/l
2
dl
mælk
¼
tsk
salt
1,5
dl
solsikkeolie
,
Eller baconfedt
Sådan gør du
Alle ingredienser kommes i en beholder og blendes til en helt glat konsistens uden klumper.
Stil derefter dejen på køl i mindst en time inden den skal bruges.
Forvarm ovnen til 240 grader.
Hver bageform fyldes med 1 spsk. solsikkeolie eller baconfedt. Derefter kommes den i den forvarmede ovn i ca. 5 minutter og varmes op.
Tag bageformen ud og fyld nu dej i hver form, til ca. en cm. under kanten,
Stil formen i ovnen igen og bag dem ved 240 grader i ca. 20 minuter eller til alle Yorkshire Puddings er hævet op og blevet flot gyldne.
Server dem med det samme.
Noter
Opskriften her på 10 stk passer cirka til 4 personer. Beregn 2-3 stk pr person.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
stk
Kalorier:
180
kcal
Kulhydrater:
10
g
Protein:
2
g
Fedt:
15
g
Mættet fedt:
2
g
Kolesterol:
3
mg
Natrium:
19
mg
Kalium:
39
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
1
g
A-vitamin:
32
IU
Calcium:
24
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere