Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i halve, hvis de er meget store, så deles de en gang til.
I en stor skål blandes olivenolie, citronsaft, honning, hvidløg, citronskal, oregano samt salt og peber.
Pisk marinaden sammen til honningen er opløst. Kom kyllingelårene i og vend dem grundigt rundt så de bliver godt smurt ind. Tilsæt derefter kartoflerne og bland det igen godt sammen.
Kom kylling, kartofler og marinaden op i en stor bradepande og fordel det ud, så kyllingestykkerne ligger med skindsiden op.
Stil nu bradepanden i ovnen og tilbered det i 45 - 60 minutter eller til kylling og kartofler er blevet gyldne og lækre. Vend rundt i kartoflerne et par gange undervejs, så de bliver gyldne på alle sider og møre.
Tag kyllingelårene op og kom persille i til kartoflerne, vend det rundt og kom kyllingen til bage, drys til sidst med en smule hakket persille. Pynt med citronskiver og server retten med det samme.