Opskrift og fremgangsmåde til at lave de perfekte blødkogte æg hver gang. Frem med gryden, det er så nemt at du aldrig vil lave dem på andre måder igen.
Tilb. tid 9 minuttermin
Samlet tid 9 minuttermin
Antal 6personer
Ingredienser
6stkæg, m/l
Sådan gør du
Metode 1:Sart med at bringe vandet i kog. dernæst kommes æggene i gryden, skru ned for varmen så vandet ikke buldrekoger.Æggene skal koge 6 1/2 minut. Når tiden er gået hældes det kogende vand fra og gryden stilles under vandhanen. Lad det kolde vand løbe over æggene i 1/2 minut.Server derefter æggene med det samme.
Metode 2:Kom æggene i en gryde og hæld koldt vand på så det dækker æggene. Stil derefter gryden på komfuret, skru op til højeste varme. Stil en alarm på 8 minutter og 30 sekunder.Når tiden er gået og æggene har kogt, hældes vandet fra gryden og de blødkogte æg er nu klar til at spise.