Forvarm dit sous vide kar til 57 grader.Nyretapperne renses for sener og pudses fri for fedt.Kødet vakuumpakkes i en pose.
Nu skal posen med kødet i sous vide karret. Her skal det tilberedes ved 57 grader i 2 timer.Når kødet har været i vandbad i 2 timer tages det op. Tag kødet ud af posen og kom nyretapperne op på en tallerken.
Find en god pande frem, kom smør samt olivenolie på panden og varm det op til til høj varme. Tør nyretapperne af for kødsaft, så de ikke sprøjter når de kommer på panden.Kom et grofthakket fed hvidløg på panden sammen med en kvist frisk rosmarin. Kom nyretapperne på panden og brun dem af ved høj varme 2-3 minutter på hver side. De skal skal have en god stegeskorpe, men man skal også passe på an man ikke overtilbereder dem.
Når nyretapperne er brunet godt af, tages de af panden og placeres på et skærebræt. Her skal de ligge og trække 10 minutter inden de skæres ud og serveres. Husk også at skære på tværs af fibrene i kødet når det skæres ud, ellers bliver det sejt at spise.
Server skiverne af nyretapper sammen med en god salat, eller ovnbagte kartofler og en lækker sauce.
Noter
Det er vigtigt at man ikke overtilbereder nyretapper, da de bliver seje og kedelige. Hvis man sigter efter en kerne temperatur på 57 grader, skulle det gerne blive et godt resultat.