Opskrift på sous vide bearnaise sauce der ikke skiller! Det er en perfekt sovs til masser af kødretter, og med sous vide tilberedning bliver den perfekt hver eneste gang.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 40 minuttermin
Antal 2personer
Ingredienser
160gsmør
55gæggeblommer
1 1/2spskbearnaise-essens, færdigkøbt eller hjemmelavet
1/2tskhvid peber, stødt
1tsktørret estragon
Sådan gør du
Varm dit Sous Vide kar op til 57 grader.
Kom alle ingredienserne i en vakuumpose eller alternativt et glas. Kom evt. en ske i eller noget andet tungt til at tynge posen ned. Vakuumer posen og svejs den.
Kom posen/glasset i det opvarmede kar og lad den få 30 min.
Når tiden er gået, tages posen/glasset op og indholdet kommes i en høj slank beholder
Blend indholdet med en stavblender. Husk at starte i bunden og hæv den stille og roligt i takt med at bearnaisen emulgerer.
Nu skulle det gerne være blevet til en lækker cremet bearnaise.