Bearnaise sous vide - dejlig nem opskrift på perfekt bearnaise sauce der ikke skiller lavet i sous vide. Sous vide bearnaise er nemt og lækkert, find opskriften her.
Udskriv Pin
0 fra 0 stemmer

Bearnaise sous vide opskrift

Så er du sikker på at det ikke går galt!
Ret Tilbehør
Køkken Fransk
Keyword Dip
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 160 g smør
  • 55 g æggeblomme
  • 1 1/2 spsk bearnaise-essens færdigkøbt eller hjemmelavet
  • 1/2 tsk stødt hvid peber
  • 1 tsk tørret estragon

Sådan gør du

  • Varm dit Sous Vide kar op til 57 grader
  • Kom alle ingredienserne i en vakuumpose. Kom evt. en ske i eller noget andet tungt til at tynge posen ned. Vakuumer posen og svejs den
  • Kom posen i det opvarmede kar og lad den få 30. min
  • Når tiden er gået, tages posen op og indholdet kommes i en høj slank beholder
  • Blend indholdet med en stavblender. Husk at starte i bunden og hæv den stille og roligt i takt med at bearnaisen emulgerer
  • Nu skulle det gerne være blevet til en lækker cremet bearnaise
  • Kom bearnaisen i en opvarmet skål