skaldyrssalat
Udskriv Pin

Skaldyrssalat opskrift

Lækker som en forret eller en let frokost
Ret Forret
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 200 g rejer i lage
  • 200 g krebsehaler i lage
  • 1 lille løg
  • 1/2 rød peber
  • 1 bdt grønne asparges
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonaise
  • 1/2 fed hvidløg fintrevet
  • 1 bdt dild
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at tilberede de grønne asparges. Først skal man lige have den lidt seje ende af, det gøres led ved at tage fat i hver ende og knække den, så man har den del med toppen tilbage. Kom dem i kogende vand og giv dem ca. 3 min. Hæld det varme vand fra, og skyl dem under den kolde hane. Når de er kølet ned skal de lige dryppe af, dernæst skæres de i passende stykker på ca. 1 cm
  • Kom rejer og krebsehaler i et dørslag og lad dem dryppe af
  • Skær løget og den røde peber i små tern
  • Hak dilden fint
  • Bland mayonaise og creme fraiche i en skål sammen med dild og hvidløg, og smag til med salt og peber
  • Kom løg, rød peber og asparges samt rejer og krebsehaler op i dressingen og rør det sammen
  • Og vupti! så har man den mest lækre skaldyrssalat :-)