Start med at forberede grøntsagerne. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Løg samt hvidløg pilles og hakkes. Peberfrugterne renses og skæres i tern.
Varm olie op i en gryde og brun derefter kyllingebrysterne af på begge sider. Når de er brunet af, tages de op og lægges siden.
I samme gryde kommes nu løg, hvidløg samt champignon. Brun det af ved middel varme til al væde er fordampet. Tilsæt derefter melet og bland det godt sammen. Lad det stege med et minuts tid.
Tilsæt nu chiliflager, vin, bouillon, tomatkoncentrat, hakket tomater, peberfrugt, sorte oliven, timian, oregano samt sukker. Smag til med salt og peber.
Kom kyllingebrysterne tilbage i saucen og bring den i kog. Skru ned for varmen , læg lå på og lad nu retten simre ved svag varme i ca. 45 minutter. Rør i gryden undervejs.
Når tiden er gået smages retten med yderlige salt og peber og drysses med frisk persille inden den serveres.
Server med pasta, polenta eller et godt brød til. Velbekomme.