Pisk æg og mælk sammen. Udrør gæren i væsken. Tilsæt så salt, sukker, bageenzym og til sidst mel. Ælt dejen på røremaskinen til den er sammenhængende, det tager cirka 5 minutter. Tilsæt så blødt smør i tern, og ælt igen. Denne gang skal dejen æltes 15-20 minutter indtil dejen slipper skålen og bliver glat og jævn.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Det tager omkring 1-1,5 timer.
Rul dejen ud på et bord drysset med rigeligt med mel, da dejen er ret blød. Dejen rulles ud til et kvadrat på cirka 40x40 cm.
Smør dejen med pesto og drys med parmesan. Rul herefter dejen sammen til en pølse. Skær 18 skiver af pølsen, og læg sneglene i 2 ovnfaste fade beklædt med bagepapir. Jeg bruger fade på 23x23 cm, og der kan være 9 snegle i hvert fad.Note: Af denne opskrift bliver der 2 brød med 9 snegle i hver. Du kan også vælge at komme sneglene i et større fad, og dermed lave et stort brød, eller at komme dem i en rund springform. Hvis der bliver snegle tilovers som ikke kan være i fadet, kan du bage dem 15 minutter i ovnen, og så er de perfekte til madpakken.
Lad brødene hæve i cirka 30 minutter. Varm i mens ovnen op til 200 grader.
Bag de to brød i fadene ved 200 grader i cirka 20-25 minutter, eller de de er gyldne og gennembagte.
Tag brødene ud af fadene, og lad dem køle lidt af på en rist. Server dem lune som madbrød for eksempel som tilbehør til supper, gryderetter eller lasagne.