Skær baconen i tern, og steg den sprød på en pande.
Skær kyllingebryst ud i mundrette tern, og læg den i et ovnfast fad med høj kant sammen med pasta og den sprøde bacon.
Skær rødløg og peberfrugt i tern, og pres hvidløget. Fordel det hele i fadet.
Hæld hakkede tomater, piskefløde og hønsebouillon i fadet (hvis du bruger bouillonterning, kan alt væsken koges op først for at opløse terningen), og krydder med oregano, salt og peber. Rør lidt rundt i fadet, så det hele er jævnt fordel, og pastaen er dækket med væske.
Dæk fadet med staniol, og sæt det midt i ovnen i cirka 1 time eller indtil pastaen er tilberedt.
Fjern staniolen, og drys parmesan over retten, sæt den tilbage i ovnen, så den kan gratinere i cirka 15 minutter eller indtil osten er gylden.
Lad retten hvile 5-10 minutter og server med brød eller salat til.