Start med at lave dejen. Bland mælk og æg, og udrør gæren i blandingen. Kom sukker, salt og til sidst hvedemel i, og ælt dejen på maskinen i cirka 5 minutter. Tilsæt så det bløde smør, og ælt dejen til den er jævn, glat og slipper skålen. Det tager cirka 20 minutter. Dejen skal være meget blød.
Kom dejen i en skål smurt med lidt smør, og lad den hæve til dobbelt størrelse, det tager cirka 1 time.
Rul dejen ud på et bord drysset med rigeligt mel. Dejen skal udrullet være cirka 40x40 cm. Smør dejen med pizzasauce og drys med skinke, ost og oregano. Rul dejen sammen til en pølse, og skær den ud i skiver på cirka 2,5 centimeter.
Stil sneglene på en bageplade og lad dem hæve i cirka 30 minutter. Varm vaffeljernet op.
Læg en pizzasnegl i vaffeljernet og tryk det sammen. Bag pizzavaflen til den er sprød og færdigbagt, det tager cirka 5 minutter. Tag vaflen ud, og lad den køle af på en rist.
Server eller opbevar på køl eller frys indtil de skal med i madpakken.