Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Italiensk salat dressing opskrift
Nem opskrift på en lækker frisk dressing til salat
Samlet tid
5
minutter
min
Antal
1
portion
Ingredienser
1
dl
olivenolie
2
spsk
rødvindeddike
2
spsk
citronsaft
1
tsk
dijonsennep
1
fed
hvidløg
,
knust eller hakket fint
1
tsk
tørret oregano
1
tsk
sukker
,
eller efter smag
½
tsk
salt
Peber
,
efter smag
Sådan gør du
Alle ingredienserne til dressingen blandes i en skål og piskes godt sammen. Man kan også bruge en stavblender.
Kom dressingen i en beholder og stil den på køl til den skal bruges. Husk at dressingen skal piskes igen inden brug.
Server til den til en lækker sprød salat.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
portion
Kalorier:
923
kcal
Kulhydrater:
8
g
Protein:
1
g
Fedt:
100
g
Mættet fedt:
14
g
Natrium:
1225
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
5
g
C-vitamin:
13
mg
Calcium:
16
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere