Kyllingbrysterne renses for sener og fedt, og skæres derefter i mundrette bidder.
I en skål blandes krydderierne sammen med neutral yoghurt. Kom stykkerne af kyllingerne ned i marinaden, og lad det trække i mens løgene svitses.
I en gryde smeltes 1/3 del af smørret. Svits derefter de hakkede løg ved middel varme til de er blevet klare. Tilsæt derefter ingefær og hvidløg og svits det yderligere 2-3 minutter.
Når løg, ingefær samt hvidløg er svitset, tilsættes stykkerne af kylling samt al marinaden. Lad det stege ved jævn varme i ca. 5 minutter.
Tilsæt derefter kokosmælk, hakkede tomater, sukker samt det resterende smør. Lad det simre ved jævn varme i Ca. 30-40 minutter, eller til det er kogt ind til den ønskede konsistens. Husk at røre rundt, så det ikke brænder på. Tilsæt limesaft og smag til med salt og peber.
Når retten står og koger ind, kan ris eller andet tilbehør tilberedes.