Hjemmelavet barbecuesauce, passer perfekt til spareribs.
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 30 minuttermin
Antal 1portion
Ingredienser
50gsmør
½stkløg, fint hakket
2,5dlketchup, Jeg plejer at bruge Heinz
2dlbrun farin
0,5dlworcestershire sauce
0,5dlæbleeddike
1spskcolemans sennepspulver
1tskhickory røgaroma, Eller efter smag, kan udelades
3tsktabasco, Eller efter smag
1tskchiliflager, kan udelades
1tsksalt
Sådan gør du
Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Det finthakket løg kommes i og klares i smørret ved svag varme.
Når løgene er klare, tilsættes de øvrige ingredienser og det hele simrer ved svag varme i Ca. 20 minutter. Slut af med at blende saucen med en stavblender til den er helt glat.
Kom på et skoldet glas, og opbevar på køl til det skal bruges.
Noter
Røgaroma kan findes i butikker på nettet og tilfører et ekstra element af smag til barbecuesaucen. Man kan sagtens lave barbecuesauce uden, men jeg vil anbefale at man bestiller en flaske hjem da det lige giver det sidste pift!