Her kommer opskriften på hvordan du nemt kan tilberede dine sommergrøntsager fra haven på en lækker måde. Vi har her brugt små squash i forskellige varianter og gulerødder, men du kan sagtens bruge andre grøntsager. Prøv fx retten med bønner, rødbeder, pastinakker eller hvad I ellers har i haven. Vi elsker at spise vores grøntsager på denne måde, fx som tilbehør til et lækkert stykke kød på en grillaften med familien på terrassen.
Ingredienser:
4 Babysquash, her en blanding af gule og grønne
7-8 Små friske gulerødder
2-3 dl. vand
100g smør
1 stik rosmarin
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skær squashen i skiver og rens gulerødderne.
- Hak rosmarinen og kom alle ingredienserne i en pande med høje kanter
- Kog grøntsagerne ved lav varme under låg i ca. 10 min
- Tag låget af og lad det simre indtil saucen tykner, tilsæt evt. mere smør.
- Smag til med salt og peber efter behov og serveres straks.
Velbekomme
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️