Indhold

Top 10 mest populære opskrifter i januar 2021

Indhold

Så forsvandt første måned i det nye år, og hvor blev den lige af? Januar er fløjet afsted for mange med hjemmeskole og hjemmearbejde og med at få hele puslespillet til at gå op. Heldigvis kan vi se at I også har spist god mad! Det er vi jo glade for at se! Vi skal huske at hygge om familien. Især i denne tid hvor mange måske er lidt ekstra pressede. Her får du vores top 10 over de mest læste opskrifter i januar måned. Har du mon prøvet nogle af dem?

stegte ris med hakket oksekød - opskrift på nem og hurtig aftensmad

Nyt år – tilbage til hverdagen

Julen og nytåret er slut, og vi kan se at mange tyr til de gode gamle hverdagsretter igen. Pizza, stegte ris, pastaretter og sprøde ovnstegte kartofler har alle været meget velbesøgte i løbet af januar måned.

Favoritter for hele familien, som ud over at være nemme, også er forhåndsvist billige at handle ind til. Det er jo skønt at spare lidt på madbudgettet ovenpå en dyr julemåned.

Top 10 opskrifter i januar

Så skal vi til det. Lad os se på hvilke ti opskrifter der var de mest besøgte her på madformadelskere.dk i januar måned i 2021. Har du prøvet nogle af dem?

Nr 10 – Portvinssauce

Nr 9 – Pizzadej med Tipo 00

Nr 8 – Stegte ris med hakket oksekød

Nr 7 – Gambas Pil Pil

Nr 6 – Luftige pølsehorn

Nr 5 – Kogt hamburgerryg

Nr 4 – Popcorn med saltkaramel

Nr 3 – Pasta med fløde og champignon

Nr 2 – Sprøde kartofler i ovn

Nr 1 – Chokoladekage i kop

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet nogle af disse 10 opskrifter? Læg en kommentar herunder og fortæl os hvilken der er din yndlingsopskrift her fra januar 2021.

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Tina Westergaard Møller

Tina Westergaard Møller

Tina er 31 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 6 år og Ellen på 4 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg