Hjem » Top 10 » Top 10 mest populære opskrifter i oktober 2020

Top 10 mest populære opskrifter i oktober 2020

Efteråret har for alvor fået os til at rykke indenfor. Det er blevet koldere og mere blæsende, og vi kan se på opskrifterne her i top 10 at vi synes vi skal hygge os lidt ekstra i disse måneder. Det er vi glade for at se, for der er ikke noget der kan holde humøret oppe som god mad!

Kartofler i ovn - Opskrift på små sprøde ovnkartofler med rosmarin og hvidløg

Top 10 opskrifter i oktober

Vi kan se at flere og flere finder vej her til Madformadelskere.dk hver eneste måned. Det er vi selvfølgelig meget glade for. Tak til Jer der følger med og bruger vores opskrifter.

Her kommer de 10 mest læste opskrifter på madformadelskere.dk i oktober måned:

Nr 10 – Syltede grønne tomater

De fleste er ved at have tømt drivhusene for grøntsager, men mange har nok har grønne tomater til overs. I hvert fald har rigtig mange besøgt vores opskrift på syltede grønne tomater i den forgangne måned. Det forstår vi godt, det er nemlig en lækker måde at bruge de sidste tomater i drivhuset på.

Syltede grønne tomater opskrift
Gammeldags vaniljesyltede grønne tomater
Se opskriften
opskrift på syltede grønne tomater med vanilje

Nr 9 – Havregrynskager med smørcreme

Det er en ny opskrift her på bloggen, som først udkom i oktober måned. I har taget virkelig godt imod den, og derfor har den også ramt månedens top 10 over opskrifter. Det er vi virkelig stolte af!

Havregrynskager med smørcreme opskrift
Sprøde og seje havregrynskager lagt sammen med blød smørcreme
Se opskriften
Sprøde havregrynskager med smørcreme og chokolade

Nr 8 – Gambas pil pil

Endnu en måned hvor gambas pil pil har været populær. Man kan vist godt kalde det en af vores signaturretter, for vi spiser det også selv ret ofte. Børnene elsker det, og det er nemt og hurtigt at lave. Hvis du endnu ikke har prøvet den, så kan vi varmt anbefale det.

Gambas pil pil
Nem opskrift på klassiske gambas rejer altså Rejer med hvidløg og chili! Det er skøn hverdagsmad, en lille forret eller tapasret eller bare når man skal have rigtig hyggemad. Det kan spises hele året rundt, men er en dejlig sommerret sammen med et koldt glas hvidvin på terrassen.
Se opskriften
Gambas pil pil - opskrift på rejer med chili og hvidløg

Nr 7 – Stifado

Stifado er en græsk gryderet, som vi laver med oksekød. Det er sådan en rigtig lækker simreret, som er perfekt at lave på denne årstid – det synes I heldigvis også, for opskriften har været velbesøgt den seneste måned.

Stifado opskrift
Klassisk græsk simreret med oksekød og kanel
Se opskriften

Nr 6 – Luftige pølsehorn

Pølsehorn er en rigtig søndagsting kan vi se – hver søndag er der mange besøg på denne opskrift. Det er nok fordi I skal forberede ugens madpakker, sådan gør vi i hvert fald også selv. De her pølsehorn er perfekte til madpakken.

Luftige pølsehorn
Opskrift på lette, luftige og bløde pølsehorn. De er perfekte i ungernes madpakke eller som let frokost eller snack når det skal gå hurtigt. Server dem også til børnefødselsdagen, der er de altid et hit!
Se opskriften
Luftige pølsehorn - Opskrift på lækre og bløde pølsehorn til madpakken eller nem aftensmad

Nr 5 – Pasta med fløde og champignon

Denne opskrift er også en genganger måned efter måned. Det er simpelthen også bare en lækker og nem pastaret, som hele familien elsker herhjemme. Nogen gange må det gerne bare være nemt at lave et godt måltid mad til familien ikke?

Pasta med fløde og champignon
Nem opskrift på lækker og let pastaret der smager fantastisk. Det er skøn hverdagsmad med pasta, bacon, champignon, persille og citron, og en børnevenlig pastaret som hele familien elsker herhjemme. Derudover er det billig aftensmad, som ikke kræver mange ingredienser.
Se opskriften
hvid tallerken med pasta med fløde, bacon og ristede champignoner

Nr 4 – Chokoladekage i kop

En nem og hurtig kage i kop, som også er en af vores mest populære opskrifter. Den er altid velbesøgt om eftermiddagen når I kommer hjem fra skole og arbejde og har brug for en kage. Sådan kan vi jo alle sammen have det.

Chokoladekage i kop
Opskrift på lækker og svampet chokoladekage på under 5 minutter. Denne kopkage laves i mikroovnen, men det betyder bestemt ikke at den smager dårligt. Den er perfekt til den lille lækkersult eller til utålmodige kagesultne børn.
Se opskriften
Chokoladekage i kop - Nem opskrift på kopkage i mikroovnen på 5 minutter - Brownie mug cake

Nr 3 – Popcorn med saltkaramel

Karamelliserede popcorn er lækre som en sød fredagssnack, eller som pynt på flotte kager. Vi har set dem brugt i den store bagedyst, og det har fået mange til at kaste sig over de lækre søde popcorn.

Karamel popcorn
Opskrift på den ultimative popcorn snack! Popcorn med saltet karamel er fantastisk en fredag aften eller til børnefødselsdagen. De er nemme at lave, og så smager karamelpopcorn bare godt! Pas på.. De er stærkt vanedannende.
Se opskriften
karamel popcorn i hvid skål og på bordet

Nr 2 – Æblekagerasp

Oktober måned er lig med gammeldags æblekage – det har I i den grad levet op til, for vi har haft enormt mange besøg på vores hjemmelavede æblekagerasp. Det er jo også virkelig nemt at lave selv, så det kan bestemt ikke betale sig at købe.

Æblekagerasp opskrift
Nem sød og knasende kagerasp til rabarber- eller æblekage
Se opskriften
Nem opskrift på hjemmelavet æblekagerasp

Nr 1 – Sprøde kartofler i ovn

Vores allermest populære opskrift er disse ultrasprøde kartofler i ovn, og det forstår vi virkelig godt. Vi afslører vores lille hemmelige trick, der giver mega sprøde kartofler hver eneste gang.

Sprøde kartofler i ovn
Nem opskrift på de bedste ovnkartofler du kan forestille dig. Lækre sprøde og knasende kartofler, som passer perfekt som tilbehør til de fleste kødretter. Du kan ikke stoppe igen når du først har smagt dem, så lav rigeligt!
Se opskriften
Kartofler i ovn - Opskrift på små sprøde ovnkartofler med rosmarin og hvidløg

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet nogle af disse 10 opskrifter? Læg en kommentar herunder og fortæl os hvilken der er din yndlingsopskrift her fra august 2020.

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.