Indhold

Top 10 mest populære opskrifter i december 2020

Indhold

Så fik vi sagt farvel til år 2020! For mange var det måske en milepæl – et nyt år, nye håb og drømme og nye eventyr der venter i 2021. Vi ser tilbage på 2020 her på bloggen med taknemmelighed og stolthed. Det projekt der startede som en lille hobby, er i løbet af det sidste år vokset sig stort, og mange tusinde mennesker bruger hver måned vores opskrifter. Det er vi SÅ glade for! Så først Tak til alle Jer der følge med her på siden og bruger vores opskrifter. Tak til Jer der kommenterer og synes godt om og deler vores opslag, det betyder mere for os end i aner.

populære opskrifter i december 2020

Jul og nytår

Det er helt tydeligt at se at vi i sidste måned ramte den bedste sæson for madlavningen. I starten af december var det specielt julebag og godter i lavede hjemme i køkkenerne, mens vi op mod jul selvfølgelig mere lavede and, flæskesteg, rødkål og den slags. For ikke at forglemme sovsen.

Så blev det nytår, og her havde vores blog flere besøgende end nogensinde før. Sauce, kartofler og oksekød var især velbesøgt, og selvfølgelig skulle mange af Jer også have traditionel sønderjysk grønlangkål.

Top 10 opskrifter i december

Lad os springe ud i det, og se hvilke opskrifter I har læst mest i løbet af den sidste måned. Der er mange gode, og også nye opskrifter på listen.

Nr 10 – Gambas pil pil

Nr 9 – Confiterede andelår sous vide

Nr 8 – Rullepølse sous vide

Nr 7 – Kartoffelfondant

Nr 6 – Langtidsstegt ribbensteg

Nr 5 – Brunede kartofler med fløde

Nr 4 – Sønderjysk grønlangkål

Nr 3 – Mormors fedtkager

Nr 2 – Sprøde kartofler i ovn

Nr 1 – Portvinssauce

Hvor er det skønt at se, at så mange selv har lavet nytårsmad i år, og at I har lyst til at bruges vores opskrifter varmer virkelig på de her kolde vinterdage. Der giver os blod på tanden, og vi er klar til at tage hul på 2021. Vi har listen fyldt med nye opskrifter, ideer og eventyr, som vi ikke kan vente med at dele med Jer alle sammen.

Rigtig godt nytår og tak fordi du følger med!

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet nogle af disse 10 opskrifter? Læg en kommentar herunder og fortæl os hvilken der er din yndlingsopskrift her fra august 2020.

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Tina Westergaard Møller

Tina Westergaard Møller

Tina er 31 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg