Hjem » Top 10 » Top 10 mest populære opskrifter i august 2020

Top 10 mest populære opskrifter i august 2020

Vi prøver noget nyt her på bloggen, nemlig at dele de 10 mest læste opskrifter med Jer hver måned. Vi synes nemlig selv det er rigtig sjovt at se hvilke opskrifter I læser igen og igen, og på den her måde kan du måske opdage om der er nogle af vores bedste opskrifter som du er gået glip af.

Top 10 mest populære opskrift august 2020

Mad i familiens tegn

Man kan vist roligt sige, at august måneds mest læste indlæg er meget sigende for bloggens overordnede tema. Vi kan se at der er holdt sommerferie og hygget lidt ekstra i de danske hjem. Det varmer jo vores hjerte at se, for det er noget vi også sætter stor pris på herhjemme.

Tak for alle Jeres besøg

Vi er glade for at se, at flere og flere vælger at besøge vores blog. Det betyder SÅ meget med alle Jeres søde kommentarer, og feedback på vores opskrifter. Det gør at det er det hele værd for os.

I august måned lander vi på lige omkring 100.000 sidevisninger på bloggen, og det er helt fint taget i betragtning at mange nok har holdt sommerferie og ikke har lavet så meget mad selv. Dog kan vi også se at mange af Jer har haft gang i grillen! Det er skønt.

Top 10 opskrifter i august

Nu skal vi til det sjove – nemlig at se hvilke 10 opskrifter I har besøgt mest i løbet af august måned. Det er en god blanding af mange af vores egne favoritter, så det er skønt I også har taget dem til Jer.

Nr 10 – Stegte ris med hakket oksekød

En go-to ret som vi aldrig bliver trætte af. Det er billig og nem hverdagsmad når det er bedst, og noget hele familien sætter pris på.

Stegte ris med hakket oksekød
Opskrift på super nem risret med oksekød og peberfrugt. Det er en skøn risret med grøntsager og masser af smag.
Se opskriften
stegte ris med hakket oksekød - opskrift på nem og hurtig aftensmad

Nr 9 – Popcorn med saltkaramel

Igen en familiefavorit, som altid falder i god jord en fredag aften til Disney Sjov. Den er også perfekt til børnefødselsdagen eller når kagen skal pyntes lidt ekstra.

Karamel popcorn
Opskrift på den ultimative popcorn snack! Popcorn med saltet karamel er fantastisk en fredag aften eller til børnefødselsdagen. De er nemme at lave, og så smager karamelpopcorn bare godt! Pas på.. De er stærkt vanedannende.
Se opskriften
karamel popcorn i hvid skål og på bordet

Nr 8 – Varmrøget laks

Fantastisk at se at hjemmerøget laks er kommet med på listen. Det betyder at flere og flere er ved at få øjnene op for hvor lækkert det er at røge selv, men også at det faktisk ikke er så svært og at alle kan være med.

Varmrøget laks opskrift
Perfekt varmrøget laks. Den kan laves i røgeovn eller på grill.
Se opskriften
varmrøget laks opskrift | hjemmerøget laks i røgeovn eller på grill

Nr 7 – Gambas Pil Pil

Den bedste måde at spise rejer på efter børnenes mening herhjemme. Vi fik det faktisk igen i går. Det er en super familieret, og det er så hyggeligt at sidde omkring panden og dyppe brødet i den lækre hvidløgssovs i bunden.

Gambas pil pil
Nem opskrift på klassiske gambas rejer altså Rejer med hvidløg og chili! Det er skøn hverdagsmad, en lille forret eller tapasret eller bare når man skal have rigtig hyggemad. Det kan spises hele året rundt, men er en dejlig sommerret sammen med et koldt glas hvidvin på terrassen.
Se opskriften
Gambas pil pil - opskrift på rejer med chili og hvidløg

Nr 6 – Spareribs på grill

Det her er en opskrift vi har arbejdet på længe, og har afprøvet igen og igen. Derfor er det så dejligt at se at mange andre nu også kan få glæde af den, og glæde deres familier med verdens bedste spareribs. En rigtig sommerferieklassiker.

Spareribs på grill opskrift
Møre og godt fedtede spareribs med den helt rigtige smag
Se opskriften
Spareribs på grill - opskrift på snaskede hjemmelavede spareribs af kamben med marinade

Nr 5 – Rabarber Gin Hass

En smuk og virkelig god sommerdrink til de varme dage. Det er en variation af den velkendte Gin Hass, og i denne version med rabarbersirup er den ekstra sommeragtig og læskende. Denne opskrift var virkelig populær under hedebølgen tidligere på måneden.

Rabarber Gin Hass opskrift
Forfriskende sommerdrink med gin og rabarber
Se opskriften
Rabarber Gin Hass - Nem opskrift på lækker sommerdrink med rabarber og gin, den har en smuk lyserød farve

Nr 4 – Chokoladekage i kop

Denne opskrift har haft mange besøgende her sidst på måneden. Temperaturen er faldet og ungerne er begyndt i skole igen. Det betyder hygge med kage når de kommer hjem. Men det behøver ikke at tage lang tid eller være besværligt, denne kage tager nemlig kun 5 minutter at lave.

Chokoladekage i kop
Opskrift på lækker og svampet chokoladekage på under 5 minutter. Denne kopkage laves i mikroovnen, men det betyder bestemt ikke at den smager dårligt. Den er perfekt til den lille lækkersult eller til utålmodige kagesultne børn.
Se opskriften
Chokoladekage i kop - Nem opskrift på kopkage i mikroovnen på 5 minutter - Brownie mug cake

Nr 3 – Pasta med fløde og champignoner

Så kom vi ind i top 3, og denne opskrift på pasta med fløde og champignoner er en af vores mest populære på bloggen over meget lang tid. Det er en nem, hurtig og børnevenlig ret, som bare smager fantastisk! Også 3. eller 4. gang man spiser den.

Pasta med fløde og champignon
Nem opskrift på lækker og let pastaret der smager fantastisk. Det er skøn hverdagsmad med pasta, bacon, champignon, persille og citron, og en børnevenlig pastaret som hele familien elsker herhjemme. Derudover er det billig aftensmad, som ikke kræver mange ingredienser.
Se opskriften
hvid tallerken med pasta med fløde, bacon og ristede champignoner

Nr 2 – Luftige pølsehorn

Skolestart = madpakker.. Det kan vi tydeligt se på trafikken til vores populære pølsehorn. Det er de lækreste og mest luftige pølsehorn, og ungerne er vilde med dem. Det er I heldigvis også, og især i august måned har de været meget populære.

Luftige pølsehorn
Opskrift på lette, luftige og bløde pølsehorn. De er perfekte i ungernes madpakke eller som let frokost eller snack når det skal gå hurtigt. Server dem også til børnefødselsdagen, der er de altid et hit!
Se opskriften
Luftige pølsehorn - Opskrift på lækre og bløde pølsehorn til madpakken eller nem aftensmad

Nr 1 – Sprøde kartofler i ovn

August måneds mest læste opskrift er sprøde kartofler i ovn, og det forstår vi virkelig godt! De er knasende sprøde og lækre, og så er de faktisk ret nemme at lave hvis du kender det lille hemmelige trick.

Sprøde kartofler i ovn
Nem opskrift på de bedste ovnkartofler du kan forestille dig. Lækre sprøde og knasende kartofler, som passer perfekt som tilbehør til de fleste kødretter. Du kan ikke stoppe igen når du først har smagt dem, så lav rigeligt!
Se opskriften
Kartofler i ovn - Opskrift på små sprøde ovnkartofler med rosmarin og hvidløg

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet nogle af disse 10 opskrifter? Læg en kommentar herunder og fortæl os hvilken der er din yndlingsopskrift her fra august 2020.

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.